top of page

Rios Familie

Vi skal knytte til oss den mest unike og varierte gjengen i det Skandinaviske BJJ-miljøet. Selv om våre utøvere har vidt forskjellig tilnærming til sporten, deler vi det samme målet: Utvikle det mest innovative og spennende BJJ-utstyret i Skandinavia og sammen få sporten til nye høyder.

Eduardo Rios

Eduardo «Teta» Rios er grunnleggeren av Rios Gear.

Det er hans kjærlighet og dedikasjon til sporten vi hver dag videreformidler gjennom alt vi gjør her.

 

15 år som utøver utøver og aktiv deltaker i det som finnes av internasjonale turneringer har gjort han til en vi ser til for både kunnskap og vennskap.

Familie
Eduardo Rios

Tarik Hopstock

De fleste som har deltatt i turneringer av en viss størrelse de siste årene har hørt om Tarik Hopstock. Med sin positive innstilling, ustoppelige pågangsmot og energi, er det umulig å ikke bli glad i denne gutten.

 

Han holder oss i kontakt med den kommende generasjon av BJJ-utøvere og sørger for at merket vårt er i tråd med tiden.

Tarik Hopstock

Devi Ahuja

Skandinavias første, kvinnelige svartbelte i BJJ kan best beskrives med ordene: Karismatisk og perfeksjonistisk.

 

Med Devi Ahuja på laget er vi sikret pedantisk tilbakemelding på alle produkt hun mottar til utprøving. Ingen detaljer blir oversett eller utelatt på veien mot perfekt passform og utseende.   

Devi Ahuja

Alexander Rio

Alexander Rio er den mest hardtarbeidende unge utøveren vi har møtt.

 

Han har en svært moderne BJJ-stil, og kommer stadig med ideer og forslag til forbedringer som han oppdager gjennom sitt unike bruk. Følg med på denne gutten fremover.

Alexander Rio
bottom of page